Jaarlijkse klusdag

De jaarlijkse klus en poetsdag, het is niet alleen maar tennissen. er moet ook wel eens geklust worden. komt allemaal. Vele handen maken licht werk!!

Lees verder

Herfstbok toernooi

Op 1 november is er weer het, ondertussen beroemd en beruchte, Herftbok toernooi de uitnodiging zal via de mail verzonden worden

Lees verder

Prosecco Toernooi

op 7 september het ondertussen legendarische Prosecco Toernooi voor de dames.

Lees verder

Jeugd Toss

Van 10:00 tot 12:00 uur samen tennissen voor de jeugd.

Lees verder

Oranje Toss

Donderdag 25 April Oranjetoss.

Lees verder

Slaapzakken toernooi.

Voor de kids een tennismiddag, een barbecue, stokbrood bakken, spelletjes en daarna blijven slapen in jullie tent! De volgende morgen lekker ontbijten en nog een potje tennissen!!!!

Lees verder

Zomercocktail mix Toernooi.

Aan alle dames en heren: kom allemaal gezellig naar het zomer cocktail mix toernooi. Hopelijk hebben we mooi weer en een heerlijke tennisavond, anders in ieder geval een lekkere cocktail.

Lees verder

Vervaet Open Haring Toernooi

Beste tennissers. In week 28 van 8 t/m 14 juli. hebben we weer ons jaarlijks “Vervaet Open Haring Toernooi”. Schrijf je in het voorjaar in. het beloofd weer een geweldig Toernooi te worden net zoals alle andere jareen. Inschrijven kan via onderstaande link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=EFA9B7C4-EB11-4B99-AF36-A8BDCB1ED72B&srmk=1

Lees verder

Lente bok Toernooi

Op 23 maart het beroemde Lentebok Toernooi, we zorgen voor een lekker biertje voor tussen het spelen. het eerste mannen evenement dit jaar.

Lees verder

Vroege vogels Toernooi

Hallo Tennissers, Het eerste toernooi in 2019, eerst een ontbijtje en dan lekker tennissen met elkaar. niet allemaal komen hoor anders is er te weinig plek.

Lees verder